Update 2016-05-09: Fremover bor min blog på http://www.labnoter.dk, men nedenstående er bevaret i sin originale form for fuldstændighedens skyld.

Dagens indlæg er nok noget atypisk — Men det er forhåbentlig selvforklarende alligevel…

Efter at have publiceret følgende bøn på Ansigtshæftet:

Jeg kom til at tænke på… At godt nok har jeg min periodisk vedligeholdte blog (http://labnoter.blogspot.dk/), som jeg vil fortsætte med at lege med og på, men jeg går og overvejer at det kunne være sjovt at lave noget videoblog/potcarsten/youtube/screencast-formidling eller noget helt tredje - men hvad kunne være sjovt, og hvilket format? Er der nogen der har nogle tanker?
Målgruppen er som altid glade nørder i alle aldre, og tanken er ikke helt færdig endnu, men det skal nok være noget kort, kompakt noget, for at fange dem der bliver skræmt af at jeg har det med at skrive romaner, og præsentere en tekstmur…
Tanker indtil nu:

  • Narkonyt - en PotCast
  • “Regn med Worm” — små sjove regnestykker/opgaver og hvordan man løser dem.
  • “Spørg Onkel Dunkel” — En art brevkasse for mærkelige og nørdede spørgsmål, muligvis lidt xkcd/what-if-agtigt.

Eller også skal jeg bare fortsætte min blogstil, bare med mere billed- og filmdækning?

Eller også skal jeg bare klappe sammen og blive bag mit tastatur?
Jeg vil meget hellere skabe (optimalt set godt, underholdende, oplysende) indhold end forbruge det, men mangler info om hvad de unge (i alle aldre) vil ha’ — så… Hjælp?

Fik jeg følgende spørgsmål:

“Hvilken reaktion sker der når man bleger blå sodavand med klorin? Og hvem hulen vil gøre dette? But why!?”

Det har jeg så forsøgt at besvare her:

Lad mig endelig høre hvad I synes — både om indhold, ide, og om I har nogle forslag til… ja… et eller andet! :-)

Hygge,
\Worm