Argh! Hold da kæft hvor blev jeg forskrækket! Det må du ikke gøre igen! Her sidder man stille og roligt og nørder med sin Anarcho-illuminator1 og så springer December frem og siger “bøh” — ganske uventet…

Så nu skal vi altså druknes i Søren Banjomus, svin på 800 måder, stærkøl, snaps, brunkager og allehånde voldsom trængsel og alarm de næste 3-4 uger… Det er jo ikke fordi det som sådan er dårligt… Det kan bare godt blive lidt meget at henslæbe det meste af en måned i en konfektinduceret halvkomatøs tilstand.

Det lader jo til at “Nogen må gøre noget” er blevet danskens nye kampråb i pressede tider, men hvem er “Nogen”? Tjah — det er jo tilsyneladende mig der mener at denne søde juletid trænger til en indsprøjtning af en god dosis nørd, så det er vel oplagt at det er mig der også står for den… En nyskabende idé, jeg ved det godt, men det kunne jo godt virke.

Jamen… så er det vel på tide at få fundet arsenalet frem, poleret sensorerne, ransaget de mange små gule sedler der har akkumuleret sig i både fysisk og virtuel form og nedfældet nogle causerier, frit fra min hårdt prøvede lever.

Som anders Lund Madsen siger i “Gæster fra Rødby”: “Nu er det jo også snart jul, så nu skal vi også have taget ingeniøren frem igen.”

Inspiration, ideer og kommentarer er (som altid) velkomne. Jeg kan kontaktes her, der og alle vegne.

Med disse ord vil jeg åbne ballet og byde velkommen til årets garanteret mindst kohærente, kollimerede og kontinuitetsbevarende julekalender. 2

Læs med her på kanalen fra i morgen.

\Worm — gammelnisse


  1. En cykellygte der morser fornærmelser af medtrafikanterne, fordi…. ja, hvorfor ikke? 

  2. Indhold af jul ikke garanteret i alle pakker. Kan indeholde spor af ironi, sarkasme, datalogi og matematik.