Mine kære læsere, løsere, lasere, lazeroner, lapper, lemmedaskere og lumpne lurendrejere! Det er nu blevet den tyvende december — dagen før dagen før… etc I ved… og jeg er sikker på at I alle er på vej hjem for at forberede og fejre jul, uanset om det er hos jer selv eller hos de gamle eller søskende eller…

Jeg snupper lige vagten et par dage endnu, men jeg skal jo nok også lige nå at gå i panik over de sidste julegaver, og på anden måde løbe på væggene, så jeg tror bare jeg stopper hér, men legen er god, og så kan det jo være at der i stedet kan komme nogle sjove tekster eller datasæt ud af juleferien.

Tak for turen allesammen! — Jeg håber I har hygget jer lige så meget med at læse som jeg har med at skrive disse udgydelser, og husk at verden er fyldt med forundring, skønhed og mirakler, og at disse kun bliver større af at blive undersøgt, beskrevet, delt og på anden måde nørdet over!

Lad nu julef[r]eden sænke sig.

Rigtig glædelig jul!

\Worm — fodnotenisse.