Det er 3. søndag i advent, og meget snart rammer forjulspanikken for alvor, men lad os først nyde en søndag i fred og ro og forsøge at bortmane nogle af de forhåbentlig sidste julefrokostbuldermænd med lidt spektakulær kemi.

Her ville jeg naturligvis gerne have linket til mine egne optrædender, eller i hvert fald “mit kemishow” (Det fra Aalborg), på trods af at jeg for længst er blevet kemisjover i spiritus emeritus. Det er desværre (eller måske heldigvis) ikke muligt — på grund af årsager.

I stedet vil jeg anbefale alle at trykke på dette yderst velformede linkog se The Royal Institutions fantastiske juleshow fra 2012 — eller en af de andre juleforelæsninger — der er timevis af god underholdning.

Ja, det er jo så desværre kun tilgængeligt på engelsk, men det er noget af det bedste show/nørd/formidling jeg har set på nettet i nyere tid, så jeg ville bare lige dele den med jer. God søndag!

\Worm — exshownisse.