Dette er lige et lynhurtigt hack — jeg har tidligere gjort mine numeriske simulationsøvelser udi zombie-apokalypsen tilgængelige via min dropbox, men de bør jo (også) bo hér, og da jeg ikke, trods en lang aftens hyggenørden, kunne finde en passende måde at lave min Rnw-fil (eller den tilhørende tex eller pdf) om til noget bare nogenlunde spiselig html uden at skulle gøre det onde ved kilden, så valgte jeg snyde, og gøre den tilgængelig vha. google drev. Hvis du har et godt forslag, eller en passende besværgelse (både til konvertering og zombiebekæmpelse) så hører jeg gerne om det.

Jeg ved godt figurerne er lidt svært læselige — men det er heldigvis muligt at forstørre pdf’en og/eller downloade den. Jeg har siden lært lektien, og vil for det meste søge at holde mig til markdown, så det er lettere at krydskompilere til hhv. pdf og html.

tl;dr? Nørderierne er hér: ACH! Zombies!

\Worm