Hejsa og velkommen til! 

Hvad bringer mon Worm til blogfronten?

Jo, jeg har længe gået og ledt efter en måde at dele mine små nørdede fund og historier med verden på, og lige nu lever mange af dem et meget anonymt liv i hjørnet af min harddisk som forskellige samlinger af tekstfiler, regneark og/eller kodestumper i mere eller mindre kompileret form. 

De er med andre ord lidt svært tilgængelige og lader sig ikke lige umiddelbart lader slå op på sociale medier, så derfor vil jeg prøve bloggen af som medie for disse små sære studier og påfund, hvilket forhåbetlig kan gøre dem mere lettilgængelige - på alle måder.

Som bekendt bliver noget smukt kun smukkere af at deles med verden, og hvis jeg kan inspirere blot en lille undren, en fascination eller allerhelst en undersøgelse af noget spændende, ja, så har det jo været en god dag!

Jeg har valgt at holde denne blog på dansk, da det er mit indtryk at der er rigeligt med engelsksprogede pendanter til det jeg forsøger at gøre hér, så jeg ser ingen grund til at indføre endnu en barriere for forståelse og formidling ved brug af et andet sprog.

Det hele er jo ét stort forsøg, så lad os huske at tage rigeligt med noter undervejs, og så må vi se hvad vi finder ud af, og hvor vi ender.

Vi ses i nørdland…

\Worm